Драги пријатељи и парохијани,

јако смо вам захвални на топлом и несебичном пожртвовању у скупљању и доношењу хуманитарне помоћи за наше полављене сународнике.

Топло се захваљујемо свима вама, који већ данима жртвујете своје слободно време да бисте помагали у истовару, сортирању и паковању, и свакоме од вас који сте на било који начин помогли у овој највећој хуманитаној акцији, коју је ротердамска црква икада организовала.

Хвала свим донаторима, који су кроз разне иницијативе обезбедили новчана средства. Јуче је стигла велика испорука из Зундрехта, затим из Алфена и ко зна одакле све не – немогуће је набројати сва места и све људе добре воље, јер је списак заиста неисцрпан. 

Много смо поносни на све вас и сви ви сте наша велика инспирација !!

И даље нам стижу позиви и најављује се доношење нове помоћи.

Јуче је у цркви поново било право опсадно стање, јер је много људи доносило хуманитарну помоћ.

 

УПУТСТВА

Желели бисмо да вам  дамо неколико практичних упутстава везаних за хуманитарну помоћ;

– било би веома корисно, ако бисте помоћ паковали у чврсте кутије, које бисте доносили отворене, да би наши добровољци могли да робу прегледају и правилно сортирају,

– залихе гардеробе су огромне, тако да нам гардероба није потребна, али ако сте већ скупили гардеробе и имате намеру да нам је проследите, нећемо одбити ( корисније је купити нов доњи веш или чарапе, или дати 5 евра за транспорт.)

Наш жиро рачун је IBAN NL03ABNA0813209900
t.n.v. Servisch-orthodoxe parochie van de Heilige Drie-eenheid te Rotterdam 
За уплате из ИНОСТРАНСТВА ; 
BIC (SWIFT) code: ABNANL2A

Свима вам много хвала на помоћи и на ангажовању! Стварно сте дивни !!

Да на све вас дође благослов Господа нашег Исуса Христа. Амин !

 

 

Донације