Поштовани,

Ротердамска парохија “Света Тројица” се суочава са тешком финансијком ситуацијом ради оправке крова и потребна јој је вашa помоћ. Од стране стручне комисије (Monumentenwacht) установљено је да je потребна потуна промена крова и још низ осталих поправки да би црква опстала у садашњој употреби. После консултовања више фирми које се баве рестаурацијом монумената изабрана је фирма Балеманс која ће извршити све потребне радове. Укупна цена пoнуде износи:

€ 303.228,00

Уз помоћ рестаурацијског фонда смо успели да добијемо повољну хипотеку за дио наведене цифре. Цифра је као што видите огромна и без ваше помоћи нећемо бити у стању да поднесмо овај финанcијски издатак.

Ради очувања највећег српског духовног центра у Холандији, па и пуно шире, апелујемо на вас да нам се придружите плаћању месечног парохијала.

Сваки ваш допринос, ма колико скроман био, је више него добро дошао! Ваш месечни парохијал можете уплатити на овде наведени рачун:


IBAN: NL10ABNA0813121116

t.n.v. Servisch-orthodoxe parochie van de Heilige Drie-eenheid

Lede 121, 3075 HH Rotterdam


Парохија “Света Тројица” поседује такође АНБИ статус, помоћу овога можете дио уплаћеног парохијал повратити приликом пореске пријаве. На нашем сајту можете наћи формулaре за ову сврху.

 

ХВАЛА!

Донације