Драги пријатељи,

и данас имамо неколико информација за вас.

ПРВО, сутра се не може донети помоћ у цркву, јер имамо ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ у Утрехту у 16.00 сати и јако се радујемо томе. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже, јер је то још један диван и забаван начин да помогнемо својим сународницима. Више о концерту прочитајте  О В Д Е.

Помоћ се може донети у недељу 1. јуна од 09.00 до 14.00 сати и у среду од 19.00 до 21.00 сат.

ДРУГО – позивамо све наше добровољце, који су претходних дана учествовали у паковању, сортирању и утовару камиона, да се још једном окупимо ради РОШТИЉА, који појединци – донатори желе да уприличе вама, нашем дивном народу. Наиме, након Литургије ћемо наставити паковање и сортирање, а око 14.00 сати ће бити роштиљ за све вас. Молимо вас да нам се придружите, да бисмо уживали у заједничком дружењу.

ТРЕЋЕ – молимо вас да нам помогнете у набављању чврстих картонских кутија. Све који намеравају доносити помоћ умољавамо да робу спакују у чврсте картонске кутије. Не скупљамо више одећу, јер имамо велике залихе одеће, али осталу помоћ примамо.

Драги наши, надамо се да вам се допадају наше новости за данас, јер је пред нама 2 дана заједничке забаве, кроз коју ћемо се не само добро дружити и лепо провести, већ и помоћи другима.

Придружите нам се, јер са радошћу ишчекујемо наредна 2 дана дружења са  Вама !!

хуманитарни концерт

Донације